Oblíbenosti 💕👑💕

Ahojky
Ještě než začnete článek číst, chtěla bych na tomto blogu zveřejnit i pár článků z blogu minulého a myslím si, že je škoda je jen tak smazat.
vítám vás u nové serie oblíbenosti za...
V této serii článků vám představím věci, které jsem si za určité období oblíbila a které vám mohu doporučit ať už jídlo, písničku nebo místo.

Lets get started!!!!!!!

Bílý jogurt s ovocem
Od začátku roku 2017 se snažím jíst zdravě, nebo spíše zdravěji než jsem jedla, za poslední týdny jsem si oblíbila velice jednoduchou snídani nebo svačinu - ovocný salát s bilým jogurtem a malou hrstkou müsli





Vyzkoušela už jsem hromadu šamponů na vlasy a velmi často jsem měla po některých šamponech lupy nebo nelesklé vlasy a následně jsem vyzkoušela šampon od niveii. Niveu jako značku na krémy mám ráda, ale šampony jsem nikdy dřív nevyzkoušela, rozhodla jsem se jej zkusit a jsem moc spokojená.

 Gel lak
Já jsem milovník dlouhých a pěkně upravených nehtů, jenže do školy bohužel nesmíme nosit na odborné předměty, dlouhé výrazně nalakované nehty či gelové nehty. Ze začátku mě to velmi, velmi štvalo. Za poslední týdny jsem si oblíbila gel lak, je to vlastně lak, který si nanesete na svůj přírodní nehet a zapečete v lampě. Nehty máte zagelované neboli zpevněné tím gelem takže se vám nelámou a hezky lesknou.
 














 Písničky
tyhle písničky teď poslouchám pořád, když jedu do školy, ze školy, ven - pořád
 


Náramky a řetízky
Nikdy dřív jsem nárámky, řetízky moc nenosila. Hrozně mi vadilo mít něco na ruce a teď téměř nevyjdu z domu bez narámku nebo nějaké ozdoby na krk.




















 sport
Já a sport jsme nikdy nebyli kamarádi, ale teď poslední dobou si k sobě nacházíme cestu a snažím se cvičit, ať už doma, v posilovně nebo venku. Chci si zpevnit trochu tělo do léta . Plánuju napsat článek o aplikacích který mi pomáhají.


K dnešním oblíbenostem vše, do komentářů mi napište vaše oblíbenosti za poslední týdny, měsíce. Budu moc ráda pokud článek SDÍLÍTE.

Budu se těšit příště
Vali

Komentáře

  1. pekny clanok :) a som zvedava na aplikacie ktore pouzivas na cvicenie!

    dazzlera.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem moooooc ráda, že se ti líbí :))) článek o aplikacích vyjde ve čtvrtek odpoledne:)
      S pozdravem Vali

      Vymazat
  2. Taky miluju šampony od Nivei. Hezký článek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Bílý jogurt jsem si v poslední době taky oblíbila, dřív jsem jedla jorgurty skoro jen ochucené a ted zase kupuju jen bílé. Já miluju kombinaci s broskvovým kompotem a vločkami::))
    s blogem taky začínám, budu moc ráda, když mrkneš:) http://cheesecakebysandra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Přečetla jsem oblíbenosti a něco mne fakt zaujalo. Jo a nikdy jsem se se sportem nekamarádila a teď na stará kolena už to nedohoním, bohužel. Tak je dobře, že jsi začala včas.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky